JAKI ROZRZĄD DO OKTAWKI 1,6

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ptrd
    Classic
    • 2010
    • 19

Nie POLECAM dla użytkowników wszystkich marek aut warsztatu AUTO ZYK na ul. Jugosłowiańskiej w Poznaniu !!! Nie wiedza co mówią, nie kompetentni, brak podstawowych narzędzi... i tak mógłbym jeszcze i jeszcze i do tego się jąkają. Chwalili się, że są najlepszym warsztatem w Poznaniu, a na pytanie "dlaczego mi auta nie naprawili" rozłożyli ręce. Przepraszam, ale mnie zirytowali dziś. pozdrawiam
    Piotrek
  • arunia
    Drive
    • 2009
    • 48

MAM PROBLEM BO ZBLIRZA MI SIĘ WYMIANA ROZRZĄDU A NIEZBYT DUŻO NA TEN TEMAT WIEM,MACIE JAKIEŚ INFO NA TEMAT:JAKI ROŻRZĄD KUPIĆ I ILE MNIEJ WIĘCEJ MOŻE KOSZTOWAĆ JEGO WYMIANA...
    CHUDY

Komentarz

• pablo_NO
      Ambiente
      • 2007
      • 125

mnie kpl. po zniszkasz wyszedł 320 zł no i 5 godzinki i po wymianie, kłopot z głowy na kolejne 60 tys

Komentarz

• mozgi
        L&K
        • 2009
        • 1127
        • Octavia I (1U2)
        • AKL 1.6 MPI 101 KM

w styczniu wymieniałem rozrząd, musiałem na szybko go zrobić więc częsci kupiłem w inter carsie:
        - pompa wodna 177zł
        - rolka 137zł
        - pasek rozrządu 77

Suma:391zł (częsci) + 200zł robocizna w warsztacie ( trochę drogo ale to jest Warszawa)
        ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
        Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• arunia
          Drive
          • 2009
          • 48

to całkiem przystępna cena.a w którym warsztacie to robiłeś,może bym skorzystał .....
          CHUDY

Komentarz

• mozgi
            L&K
            • 2009
            • 1127
            • Octavia I (1U2)
            • AKL 1.6 MPI 101 KM

na Ursynowie, częsci kupiłem w Inter Cars ul.Surowieckiego 12 i obok przez ścianę mają warsztat
            ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
            Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• arunia
              Drive
              • 2009
              • 48

dziieki piękne.pewnie tam zajrzę...
              CHUDY

Komentarz

Pracuję...